Skip to main content
  • 8.10.2007.

Ibiza DJ Awards 2007

Nizozemski glazbenik, Sander Kleinenberg osvojio je prestižnu nagradu na 10. izdanju Ibiza DJ Awardsa , u kategoriji Progressive / Tech-house. Nagrada je dokaz još jedne uspješne sezone za Sandera na Ibizi bez obzira svirao on progressive ili tech-house glazbu. DJ kojega su Hrvati trebali ove sezone slušati na Rabac Summer Festivalu a gdje nije došao iz još nerazjašnjenih razloga njegove agencije tako je ponio kući trofeje s Ibize. 

Piše: 

 

Njegov rad na Ibizi ove sezone obilježili su rezidencija u Pachi (klubska večer: Pure Pacha) te kompilacijska serija This is…, Sander Kleinenberg koja je izašla sredinom ljeta.
Ceremonija je upriličena u Pachi pod vodstvom Pete Tonga a pobjedu u kategoriji house glazbe odnio je Roger Sanchez. Nagradu za najboljeg techno izvođača uzeo je Cristian Varela a u rubrici electro Trentemoller. Axwell je uzeo dvije nagrade (kao najbolji newcommer i za najbolju pjesmu „I Found You““ , najbolji DJ s Ibize je Sebastian Gamboa, a trance nagradu pokupio je Ferry Corsten. Najbolji bar na Ibizi je Mambo, a klubska večer F*** me I`m Famous od Davida i Cathy Guette. Guetta je otišao s Ibize kao najbolji svjetski DJ, a Fedde Le Grand u kategoriji „Breakthrough DJ“. Nagrade su još uzeli Deejay Dance Magazin, tvorci programa Ableton, Dr. Motte te organizatori festivala Monegros u Španjolskoj.

House: Roger Sanchez

Tech – House / Progressive: Sander Kleinenberg

Techno: Cristian Varela

Urban DJ: MuchoMuchacho

Trance: Ferry Corsten

Newcomer: Axwell

Ibiza DJ: Sebastián Gamboa

Ibiza Bar: Mambo

Ibiza Night: F**K Me I’m Famous

Outstanding Contribution: Made In Italy

Technology: Ableton Live

Track of the Season: Axwell – ‘I Found You’

International Dj: David Guetta

Media: DEEJAY Dance Magazine Official

Electro: Trentemøller

Breakthrough: Fedde Le Grand

Set of the Season: Steve Aoki at Ibiza Rocks

Lifetime Acheivement: Dr Motte/Love Parade

International Festival: Monegros (Spain)

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2