Skip to main content
  • 4.12.2006.

John Acquaviva gost Boogaloo kluba

Ove je godine ušao na DJ Mag Top 100 ljestvicu i odmah se našao na visokoj 22. poziciji. Primio je nagradu za najbolji new entry, odradio uspješnu rezidenciju na Ibizi u clubu Privilege, te objavio kompilaciju Acquaholic Vol. 1. Pokretač je digital download storea Beatport.com, jedan od glavnih promotora „final scratch“ tehnologije i vlasnik više od 50.000 vinyla. 

Piše: 

Vidjeli smo ga ovog ljeta u Primoštenu na godišnjici Midnight Housea, a sada pred kraj godine stavlja točku na „i“ gostovanjem u Boogaloo klubu. Nećemo reći da je najbolji DJ i producent današnjice, ali  zasigurno nosi krunu onih najzaslužnijih za razvoj svjetske scene.

Njegovi setovi rezultiraju općim oduševljenjem na flooru, a glazbeno Vas vodi na putovanje kroz funk, disco, house i electro-tech. John Acquaviva svira u petak, 8. prosinca na glavnom flooru gdje će mu se pridružiti Jaka i Rene Russo. Neizostavni mali floor ovog kluba svojim će glazbenim izričajem začiniti Chop i Thian. Ulaznica po cijeni od 50 kn do ponoći ili 60 poslije razlog su više zbog kojeg ne biste trebali propustiti gostovanje ambasadora elektroničke glazbene scene.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2