Skip to main content

John Acquaviva u Dalmaciji nakon 8 godina

Epicentar i Klubska Scena su se potrudili da Vam ove vruće ljetne mjesece učine još zanimljivijima. Kako sunce, more, plaža, plivanje, kupanje i ostale zabavne aktivnosti ne bi bile jedino što ćete doživjeti ove sezone odlučili smo da Vam osjećaj ljetnog uzbuđenja dodatno zasladimo s našim događajem u primoštenskom klubu – AURORA.

Piše: 

Naime, već ustaljena i zanimljiva emisija o elektronskoj glazbi Midnight House koja se nedjeljom od 22h vrti na valovima Radio Dalmacije slavi svoj prvi rođendan. Upravo ta emisija kroz koju su prodefilirali razni domaći i strani gosti, 14. srpnja, 2006., u Aurori proslavit će svoj prvi rođendan i to, spektakularnom feštom uz gostovanje ambasadora moderne plesne glazbe i najisčekivanijeg imena na ovim prostorima – JOHN ACQUAVIVA.

John dolazi iz Kanade, vrsni je DJ, remixer, producent, vlasnik producentske kuće te veliki kolekcionar vinyla čija kolekcija trenutno broji više 50 000 primjeraka i to svih žanrova glazbe. Nerijetko se događa da John u svom setu kombinira s više stilova koristeći disco, house, electro, electro-tech i techno ploče.

Zašto John Acquaviva?

Upravo zato što se radi o imenu koje zasigurno svi željno isčekuju već godinama na ovim prostorima. 8 godina je trebalo da se netko sjeti Johna i pozove ga u Dalmaciju. John-ov posljednji nastup u Dalmaciji zabilježen je 1998., u splitskom klubu Up & Down. Treba li još što reći, osim da će ovaj event osim gostovanja slavnog DJa biti začinjen dodatnim atraktivnim programom. Uz Johna sviraju, rezident zagrebačkog Boogaloo kluba – Chop, dok će Reno predstaviti svoj najnoviji projekt Groove Library. Osim toga snažna potpora na partyu bit će i back2back set oca i sina Lukas vs. Citizen Simm. Za vizualne efekte angažirana je ekipa „zvukbroda“ koji su poznati po izuzetno kvalitetnim idejama i nastupima na velikim eventima. Očekujte nešto vrlo posebno i originalno na ovom partyu, kako u glazbenom tako i u vizualnom smislu. Neka Aurora, Midnight House i John Acquaviva obilježe dio Vašeg nezaboravnog ljeta…

MIDNIGHT HOUSE 1ST ANNIVERSARY
Club:
"AURORA" – Primošten
Line up: John Acquaviva (CAN), Chop, Groove Library, Citizen Simm, VJ zvukbroda
Cijena: 70 kn u pretprodaji, 80 kn na dan partya

www.eventim.hr ili

SPLIT (Caffe Bar "Red Room")
PRIMOŠTEN (Aurora Club)
ŠIBENIK (CD Shop "Omaha")
ZADAR (Diesel Shop)


Stil: funky i disco house, electro, electro-house, electro-tech, techno

sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2