Skip to main content

Još detalja oko plesnih prostora za The Garden

Prije nego sastavimo listu najpoželjnijih destinacija za partijanje na Jadranu donosimo još malo svježih vijesti iz Zadra. Glavni stage i velika terasa nalaze se na otvorenom u samom središtu poluotoka. Okružena je stogodišnjom borovom šumom koja stvara prirodni hlad (vrlo korisno za vruće ljetne dane!) a gleda na spektakularnu petrčansku uvalu i u daljini Velebit.

Piše: 

Kako je terasa kružnog oblika, svi imaju odličan pogled na stage, a posebno postavljen razglas garantira i odličnu kvalitetu zvuka.

Tiki Bar i terasa

Tiki Bar i terasa za plesanje savršeno su pozicionirani: nalaze se na samom vrhu poluotoka. Imaju čak i svoj maleni svjetionik! Okruženi su sa svih strana kristalno čistim Jadranskim morem a pogled sa njih puca na otoke nasuprot, odnosno na selo Petrčane. Svi koji vole plesati na suncu ili pod zvijezdama zavoljet će ovu terasu… a za hlađenje tu je i klimatizacija na otvorenom. Pijuckanje koktela na obali, plesanje u valovima, uživancija u zalasku sunca ili ponoćno kupanje oko čarobnih svjetala pod vodom dolaze u kombinaciji sa odličnom glazbom.

{snippet 1}

sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2