Skip to main content
  • 27.11.2015.

Juicy Stereo Special Edition za Scenin 15. rođendan

U ne tako dalekom rujnu proslavili smo godinu dana jahanja sočnog glazbenog vala i to baš u stereu i sada se on isprepliće s Klubskom.

 
Kako i svijet oko sebe doživljavaš u stereu naša logika je da imaš dva uha da bi mogao čuti više glazbe i zato jer priroda više manje voli simetriju izuzev recimo nosa, pupka, srca i još nekih koje nećemo navoditi.
 
Pokretač ove, poprilično kapanju od sočnosti ritma sklone, glazbene radio emisije je Chani Brawo, koji je emisiju ujedno smjestio i na nekoliko velikih radio postaja. Kako radio valovi, baš kao i beat, ne mare previše za iluzorne i proizvoljno povučene granice u pijesku koje dijele državu od države, tako se od zvučnog zagađenja možeš odmoriti i na Cross FM-u u Italiji i Cuebase FM-u s područja Njemačke kao i na ruskom Revolution FM-u.

 
Što to u eter sipa ovaj radio val? U dva sata čiste glazbe posvete se dvojici DJ-a birajući one s posebnom žicom za najbolje od housea i techna s sidrom čvrsto ugniježđenim u underground vode. Tvoja Klubska totalno ponosno i s osmijehom oko glave može najaviti da je ovomjesečno izdanje Juicy Sterea 28. studenog upravo Special Edition posvećen Sceninih 15 godina s vama i startnom pucnju velike priče KS Takeovera, kojom ćemo u samu godišnjicu uklizati u mjesecima koji dolaze.
 
Na prvoj stanici za veliki pothvat koji će prošetati regijama Lijepe Naše iskrcat ćemo se 5. prosinca u Osiječkom kultnom Epicu u kojem će prvo pjevanje epa pomoći pisati oni koji svoje dane posvećuju izgradnji osječke scene.

 
Za 14. po redu Juicy Stereo, u Special Edition odijelu, temelj pruža sam Chani Brawo vlastitim podcastom i pridružuju mu se dva gosta koja ćete ujedno pecati i na fooru Epica na dan D, Ervin Mandari (Urban Art, Đakovo) i Indy Slide (Techno Passion Croatia, Osijek). Glavni pritok emisije loviš na Revolution FM-u od 20 do 22 sata dok podršku pruža Cuebase FM. Da bi nam bi ostao debelo uštekan u veliki sočni stereo sustav ovog mjesečnog glazbenog oblizeka skokni na službenu FB stranicu a za detalje prvog simpatično uzurpatorskog preuzimanja ušiju na KS Takeoveru klizni ovdje. Želimo vam lak i sočan petak pred vama i pridružite nam se sutra live!
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk