Skip to main content
  • alt
  • 30.09.2015.

Kada Florence + The Machine zgrabe Jack U i Biebera

I što se tada događa? Događa se magija, eto što. Singl koji je eksplodirao i uhvatio preko 190 milijuna pogleda na Tubi dobio je make over i face lifting.

 
I to nimalo loš. Pomalo te zatekne kada je prerada bolja od originala jer se uši jednostavno naviknu i teško je originalni utisak izbiti iz glave, Ovo je ujedno primjenjivo i na kukanje kako ni jedan nastavak nikada nije dobar kao prvi dio, što jednostavno nije istina.
 
 
alt
 
 
Tako se globalni mega hit “Where Are You Now” koji je nastao u suradnji Dipla, Skrillexa i Justina Biebera našao na žanrovskoj međi i postao nešto u potpunosti drugačije, prerađen u baladu, čist i svjež.
 
BBC Radio 1 i njegov Live Lounge u posljednje su vrijeme dosta poznati po hrabrim eksperimentima i tako je bilo i ovoga tjedna. U sklopu promocije albuma How Big, How Blue, How Beautiful u studijo je stigla glazbena mašina na čelu s crvenokosom vlasnicom zvjerskih glasnica, preuzela je jednu đuskalicu EDM-a i u potpunosti je promijenila. Ogolila ju je, maknula tutnjeće basove, ostavila liricse i melodično srce i reproducirala je na basu, klaviru, harfi i bubnjevima dok je Bieberov vokal preuzela Florence. Pa kako zvuči “Where are you now” kada je Florence + The Machine provuče kroz ruke poslušaj niže.
{youtube}EEak-k2rrpM#t{/youtube}
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2