Skip to main content
  • 25.09.2006.

Karantena 5 u goste dovodi Confusion Team

Sezona Karantena i prvi hrvatski open air DNB festival na plaži na Korčuli djelo su LoopJunkies teama koji vam priprema paklenu sezonu u splitskom klubu Kocka . Dana 7. listopada započinje sezona partijanja u najvećem splitskom okupljalištu mladih.

Piše: 

LoopJunkiesi ovoga puta dovode sam vrh hrvatskog drum'n'bass-a. Riječ je o Confusion team-u , kojeg čine Funk Guru, Phillipe i Feelipa. Kao posebnog gosta i prijatelja LoopJunkies kolektiva, dovodimo Odiuma. Osim Audio dijela kako je već po običaju poznato dovodimo i VJ gosta. Ovog puta Liik-a iz Zagreba. Uz goste nastupit ce i LoopJunkies resident DJ/VJevi Implant, Vizitor i Xplode… Osim svega ovoga Implanta čeka Get Mad EP da izađe na Mađarskom Black-Hoe recordingsu krajem siječnja 2007. te druga iznenađenja na Američkom Nightmare recordingsu, dok Xplode-a potpisuje Belgijski label Future Sickness Recordings…

Manifestacija počinje u 23:00 sata i traje do jutarnjih sati, ulaznica je po cijeni od 30 kuna. Ovaj događaj je kao i dosada medijski popraćen od portala klubskascena.com. Sve upite mozete postaviti na nasoj e-mail adresi loopjunkies.team@gmail.com

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2