Skip to main content
  • alt
  • 2.08.2014.

Kolovoz u Spaceu

Klupska večer We Love, koja se odvija nedjeljama u ibiškome Spaceu,  obznanila je imena kolovoških gostiju.

 
Skream će tako 3. kolovoza u Spaceu zasvirati te istovremeno snimiti set koji će kasnije biti emitiran u Essential Mixu, a iste će mu se noći pridružiti i dvojac Âme na glavnome flooru. Dense & Pika također vrte na glavnome flooru baš kao i Jasper James dok na Terrace flooru svira Joris Voorn.
{youtube}mYVR7-qW8zk{/youtube}
 
Nedjelju kasnije, 10. kolovoza, sprema se događaj ljeta jer tada je na rasporedu rođendanski party Loco Dicea nazvan August X i u trajanju od 15 sati. Loco Dice svira i na Sunset Terrace i  Terrace flooru, a u goste je pozvao imena kao što Chris Liebing, Chuck Flask, Cirillo, Crack-T, Guti, Josh Wink, Martin Buttrich, Nightmares On Wax (DJ Set), Pulshar, Robert Dietz, Sin Plomo, tINI, Tobi Neuman, Vladimir Ivkovic, a tu je i pokoji gost iznenađenja.
{youtube}Mti1UF90WaI{/youtube}
 
Treća nedjelja, 17. kolovoz, donosi večer Disclosureovaca, Wild Life, na kojoj će zasvirati Skream, Bicep, Dusky, Carl Craig, Henrik Schwarz te braća sama. Danny Tenaglia vraća se u Space 24. kolovoza  i svira višesatni set, a njemu se pridružuju Paul Woolford i Hot Since 82. Iste noći svira i Sasha u sklopu svoje Last Night On Earth rezidenture s gostima  Juliom Bashmoreom i Catz ‘N Dogz.
{youtube}-KWsLL_gdlI{/youtube}
 
Posljednja kolovoška nedjelja, 31. kolovoz, donosi gostovanje Groove Armade, ali i ona Kölscha, Enza Siraguse i Rosska. James Zabiela, Daniel Avery, Ivan Smagghe, Ben UFO i Mildland sviraju na Discoteca flooru. Sve ostale detalje potražite na stranici kluba.
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2