Skip to main content
  • nicole moudaber
  • 19.03.2013.

Kruna karijere za Nicole Moudaber

Nicole je glazbenica čiju su kreativnost u vrlo kratkom roku zamjetili velikani kao što su Richie Hawtin, Adam Beyer, John Digweed i Danny Tenaglia. Zahtjevi za gostovanja u programu „Space in Ibiza“  Carl Coxa postala su redovita  kao i gostovanja u radijskoj emisiji „Transitions“ koju uređuje John Digweed.

Piše: 

Naslovna foto

Nicole Moudaber


Pete Tong imenovao je Nicole Moudaber prošle godine zvijezdom u usponu od strane „Essential Selection“ BBC Radio 1. Od tada Nicole isporučuje hitove i remixe  za etikete kao što su „8Sided Dice“, „Kling Klong“, „Monique Musique“ i „Plastic City“. Remiksirala je singlove izvođača kao što su Lutzenkirchen, Martin Eyerer, Mauro Picotto i Fergie. Pokrenula je vlastiti label MOOD Records.


Nakon serije izdanja dolazi i njen prvi studijski album kojeg potpisuje etiketa Drumcode od Adam Beyera. Rođena Nigerijka koja je odrasla u Libanonu, svoj dom je ipak pronašla u Londonu koji ju je iskleasao u dijamant underground scene. Ovo joj nije prvi rad za Drumcode budući da je početkom 2012. godine imala već suradnju sa Victorom Calderoneom.

Album imena "Believe" dolazi 29. travnja. Respektabilna umjetnica na respektabilnoj etiketi.

Tracklist
01. Lumière Tamisée
02. Movin' On
03. Come And Lay
04. Do Your Thing
05. Fly With You
06. Get On It
07. Liberum Spirita
08. Big Love With No Apology
09. Can I Get Some
 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk