Skip to main content
  • 14.01.2017.

KS Promo: BiPiEm-ov FrenkyBoy

Da se izdereš negdje u mraku blizu podija "Draaagane!!!" ili "Fraaanc!", javio bi ti se isti tip i pitao te što se dereš. Prezimena Srdoč, ovaj zagrebački DJ prisutan je službeno na sceni posljednje desetljeće. 

 
Posljednjih 5 godina klasično školovani gospodin glazbenik iz Muzičke škole Pavao Markovac, umjesto crno-bijelih tipki klavira prebire po gumbićima miksete. Komercijalni val kojim je ušetao na elektroničku poljanu u klubovima poput Melina uskoro je zamijenjen novom ljubavi kada se pridružio KSET-ovoj Disko Sekciji i vraća se na početak eksperimenta u korijenima rapa-a, R'n'B-a i rocka, a beat koji odgovara unutarnjem metronomu sjeda uz D'n'B margine.

 
S podobro utvrđenim plesnim stažem i onime iza pulta javlja se potreba za donošenjem novoga u svijet i kompasi ritma okreću se produkciji kroz lijevak učenje za audio producenta i inženjera na Akademiji Glazbene Produkcije u Zagrebu, dok paralelno s kolegama s KSET floora  (Ante M, LucyLyu, Vesmir i Bono) stvara novi sjajni D'n'B kolektiv BiPiEm

 
Samostalne skladbe renesansnog zagrebačkog gospodina možeš upecati na SoundCloudu, mixeve i live nastupe na Mixcloudu a na više infa, i malo profesionalnog stalkanja navrati na baš službeni FB page FrenkyBoya. Enjoy i samo pleši, pleši pleši!
 
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2