Skip to main content
  • 26.01.2017.

KS Promo: Luka Pintar na tangenti organskog i elektroničkog!

Promo dio iz KS Promo stiže ako abrevijacija uz asimptote promocije, promotivnog materijala, promenade ili pak promiskuiteta, koji je unatoč svom lošem glasu i negativnim konotacijama unutar karnalne domene ipak semantički vezan za otvorenost i dostupnost.

 
Tako ti u novom KS Promo poglavlju dostupnim na svekoliko uhođenje činimo lik i djelo gospodina Pintara. Luka je jedan od one fino glazbeno izobražene metodičke gospode kojemu je glazba jednako važan dio životne priče kao i kisik. S završenom glazbenom školom i studijem audio produkcije na zagrebačkom EMI učilištu stiže oboružan arsenalom sa svih strana glazbenog spektra.

 
Uz svoj doprinos lepezi bandova na gitari i bubnjevima, uz zavidni vokal, elektronika ipak čini svoje kao i toliko mladih uhvaćenih u specifičnom trenutku u vremenu glazbe na struju elektrokucija tonom a vodi u DJ-ing  produkciju pa si ga lovio na Microfestu, Gemsu i Danima Suvremenog plesa u Varaždinu, a trenutna baza je glazbeno-produkcijski kolektiv Transpoze koji se diči vještinama sinestetske fuzije elektroničkog beata i organskog zvuka klasičnih instrumenata.

 
Luka je ujedno i žanrovski flaner koji luta od žica gitare, preko duba do tvrđe elektronike, a ono što nastaje je svježi zvuk koji lije kroz kosti. Na tebi je samo da se pustiš i slušaš. Jednako važna vještina kao ona vodstva je plemenita sposobnost da vjeruješ i pustiš da budeš vođen. Kamo idemo? Ne znamo. Glazba ima onu efemernu artističku kvalitetu da svakoga na finalnoj noti iskrca na drugačije odredište.
 
 
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2