Skip to main content
  • 14.05.2016.

KS Promo: Miche – gospodin s 200 uspješnih techno traka

KS Promo nastavlja dalje, radi ono što radi najbolje i dovodi vam nova svježa imena u osobne audioteke.

 
Današnjeg elektroničara imena Mirsad Murtić ste već mogli zateći za pultom, na poljanama digitalnog i zarobljenog u vinil pod imenom Miche. 12. siječnja 1986 u BIH rođen je tako momčić koji sada domom zove pulske obale.
 
Glazba je utisnula svoj pečat vrlo rano kada je paralelno uz brata krenuo učiti prebirati po dijakromatskim klavirskim tipkama i učiti akorde, a već 2002. elektronika uzima ono što je oduvijek bilo njeno.

 
Dvije godine kasnije bio je spreman za nove izazove i kreće svirati na tri decka, a zvuk se razliježe domaćim i inozemnim podijima, kao i radio valovima SAD-a i Europe. Stil se razvija i naposljetku baca sidro u neumornom technu s naznakom iskonskog plemenskog tribal zvuka i scratchinga koji ga naposljetku dovodi za pult s velikanima kao što su DAVE The Drummer, Axel Karakasis, Carl Falk, DJ Misjah, Elecrto One…
 
DJ-ing sam nije mogao zadovoljiti glazbe gladno srce već Miche ima potrebu donijeti u svijet i nešto novo pa se upušta i u produkciju. Relatives 6 izdanje tako je pobralo hvale struke i nominirano je za najbolji techno singl 2009., a izdanja ste mogli loviti na ponajboljim techno labelima koji određuju takt elektroničkog kao što su: Adult Records, Yin Yang Records, Relatives Records, Pornographic Records, Teggno Records, Sub Cultrure Records, Stream Records, Tech Art Records, Beatform Records

 
Pa tako Miche, friško ugazio u treće desetljeće života, iza sebe već ima 25 vinilnih izdanja, šezdeset uhvaćenih u digitalnom formatu i preko 200 uspješnih traka.
 
Kako zvuči techno ljubav iz perspektive ovog pobjednika natjecanja talenata na ECO festivalu provjeri slobodno klizom na hiperautoceste niže i sretna vam bila subota.
 
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2