Skip to main content
  • 20.02.2016.

KS Promo: MIkro pakleni oganj psy trancea

KS Promo jaše dalje na pogon konjskih snaga (zanimljivo, jedan prosječni konj ima 8.3 konjskih snaga) onih koji se trude u pozadini bez šanse da zaplešu medijski tango eksponiranosti.

 
I tu upadamo mi dajući mladim umjetnicima priliku da ih se čuje, kao i nove opcije svima vama koji traže friški sound i novu ekipu na koju se žele napelcati u fan mode.
 
Pa ako baš nešto takvo tražiš u ovom izdanju KS Promo-a s nama je jedan predvodnik psihodeličnog rasplesanog krda psytrancea Mchel Percan. Rođen pod nebeskom svodom Pule 1985. svoje uvriježeno ime kada padne noć i elektroni zazuje kroz kablove zamijenjuje s DJ Microhell, jer je čak i pakleno dobar psy trance podložan minijaturizaciji suvremenosti.

 
Glazba je pustila korijen vrlo rano no prvi koraci su bili 2003. kada je s prijateljima glazbenicima osnovao punk.rock band Reanimacija, koja oživljava podije još i danas i s kojim su kroz godine nastala 3 albuma i jedan EP. 2004. je već donijela ljubav spram hipnotičkog zvuka psy trancea pa punk-rocker preskače žanrovske granice kao da igra gumi gumi, a mogli ste ga upecati na istaknutim regionalnim festivalima i partyima diljem naše lijepe zemlje. Započevši u mračnijem dubljem dijelu bazena dark psy trancea s godinama je zvuk evoluirao i sada inkorporira lepezu žanrova od progressivea, crossovera, fullon-a pa sve do glazbenih eskapada pred svitanje s morning psytranceom.
 
Baci si uho niže, stisni play i uplovi lagano u chill subotnje poslijepodne uz DJ Microhella.
{youtube}kMJcq-amBpE{/youtube}
 
 
SoundCloud: Michel Percan
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk