Skip to main content

KS Promo: Zadarski house, deep house i bass

Novo bez starog je slijepo, staro bez novog je umorno. Stvari najbolje rastu u homeostatskoj ravnoteži iskustva i svježine, a za potonje još jednom na scenu stupa novi KS Promo, kako bi mladicama domaćeg clubbinga pružio mogućnost da svoju glazbenu personu predstave svojim potencijalnim budućim plesačima.

 
Tamo baš nedaleko od Zadra, u Turnju, zaplakao je 1993. prvi puta jedan Josip. Mladi gospodin Mandić nastavio je i dalje u život glasno fasciniran svime što stvara zvuk, strukturirajući ga u nešto konkretnije od urlika kako su godine prolazile. Kao generacija rođena u već digitalno postavljeni okvir svijeta, jedino je bilo prikladno da za svoj otrov odabere elektroničko. Tako već iza sebe, u cvatu jedne mlade karijere, ima dvije godine produkcije i godinu dana za pultom pod pojasem.

 
Josip u strujnim krugovima preuzim alias Chip Mandic, a izdanja mu za sada možeš loviti na labelovma kao što su D2 Records, 99Waves Rec, Full Room Rec,  LFO Creations i Traxacid Records, dok se već kuhaju nova dva EP-ja koja će. svatko u svojoj domeni, ispasti s britanskog i grčkog labela.

 
Dosadašnje sonične priče koje žive u mreži kuće house, njegove dublje više zen rođakinje deep housea i duboke snage bassa poslale su val zajednicom pa je tako izdanje za talijanski Full Room Records, punilo sobe uz "Without You" EP koje se ubrzo zateklo i na Beatport Top 100 Indie Dance/Nu Disco izdanjima na 57. mjestu, za a trake ruke u pljesak sklapaju i Gorgon City, Vanilla Ace te Kidnap Kid. 

 
Kada muza produkcije navrati na čašicu razgovora sjeda za svoj FL Studio, dok nad pultom manevrira s Pioneer DDJ-SB-om. Ovo novo lice na domaćoj sceni mogao si pronaći uglavnom na nastupima u okolici Zadra, a u cilju je i povećavanje frekvencije nastupa sada kada se u DJ-ingu počinje osjećati kao da je druga priroda. To se obično dogodi sa stvarima koje volimo – postanu neodvojiv dio nas i zauvijek ugrađene u ono što gradimo kao priču svoga života. Pa ugledaš li na lineupu ime Chip Mandic ubaci se u priču. Tko zna, možda ćeš za nekoliko godina moći reći da si bio tamo, mokar i sretan, usred floora, kada je tek počinjao,  a za sada osjeti se slobodnim navrtiti na hyper autoceste niže u istraživanju nečeg novog.
 
 
 
 
 
 
 
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop