Skip to main content
  • alt
  • 31.01.2015.

Londončani će puhati alkotest za upad u klubove

Nasilje, svađe sa ekipom na ulazu, naguravanja i neredi. To nije ono što bi party trebao biti no prečesto sudionici koji ponekad malo previše puta pozdrave dno čaše remete mir onima koji su se zaista došli zabaviti.

 
Metropolitanska policija odlučila je doskočiti problemu reguliranja nasilja u klubovima. Radi se o pilot projektu koji je već iskušan u 6 noćnih klubova na području Croydona kao prenosi Evening Standard.
 
Ova nova politika omogućuje osoblju na vratima da testira ljude koji djeluju prepijano. Dakle ako nisi toliko ok da se čak ni ne možeš sabrati na vratima pripremi se na frulu bez nota. Bilo kome tko ispadne “pozitivan”, što bi po mjerilima bilo dvostruko od količine alkohola koja je granica pri vožnji, biti će zabranjen ulaz. 

alt

 
Ova vijest još je jedna u nizu odluka kojima vlasti pokušavaju regulirati potencijalno opasne uvjete. Nedavno smo svjedočili i promjeni politike na ulazu u Fabric koja mu je omogućila da izbjegne zatvaranje i sada na ulazu možemo očekivati mokre ispitivačke njuške policijskih pasa zajedno s njuškama zaštitara.
 
Nakon uspješne probne runde u Croydonu, program je navodno već na snazi u Norwitchu i planira se da će se u bliskoj budućnosti početi provoditi još u 6 londonskih okruga.
 
Dobar plan, omogućavane ljudima koji su zaista tamo zbog glazbe i druženja da se osjećaju sigurno i olakšavanje posla zaštitarima ili pak fino sjeda u utor klubova kojima se ne sviđa da njihovi gosti mnogo piju ranije i stoga manje novca ostavljaju na baru samoga kluba? Što mislite o ovoj ideji?
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2