Skip to main content
  • luciano sonus
  • 10.07.2013.

Luciano slavi na Sonusu

Sonus ne samo da se može podičiti impresivnim popisom izvođača  već će biti i mjesto proslave.

Naslovna foto

luciano sonus
 
Naime, dugogodišnji rezident klubova Pacha i Ushuaia na Ibizi, Luciano, odlučio je upravo na Sonus festivalu proslaviti 10 godina postojanja svoje etikete Cadenza i tim povodom okupio je gotovo cijelu Cadenza ekipu koju čine Mirko Loko, Ernesto Ferreyra, Alex Picone i Dani Casarano.
{youtube}YHlN5lyuxmY{/youtube}
 
Sonus festival će se održati od 21. do 25. kolovoza u klubovima Papaya i Kalypso na plaži Zrće na otoku Pagu. Pet dana i  četiri noći nezaboravnog provoda uz najkvalitetniju techno i house glazbu, after partyje, boat partyje i posebnu cijenu karata za posjetitelje iz Hrvatske i EX YU zemalja.
 
Karte za Sonus festival po posebnoj cijeni od 330 kuna možete pronaći na Eventim prodajnim mjestima ili Eventim.hr online shopu, a sve ostale informacije potražite na festivalskoj stranici.

{jcal_latest eventid=4109}
{jcal_latest eventid=2558}
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2