Skip to main content
  • 22.05.2013.

Ludvig sa izdanjem na etiketi Toolroom Records

Damir Ludvig se pridružuje još jednom našem producentu Blacksoulu sa izdanjem na etiketi Toolroom koju vodi Britanac Mark Knight.

Piše: 


Vodeća izdavačka kuća u svijetu suvremene plesne glazbe Toolroom Records uvrstila je novu skladbu „Bouncer“, poznatog zagrebačkog producenta Ludviga na svoje novo izdanje pod nazivom „Rhythm Distrikt 04“, na kojem se nalaze nova ekskluzivna djela DJ ikona kao što su Dave Angel, Cristian Varela, Tom Hades, Holen itd.

Toolroom je etiketa poznata po objavljivanju isključivo vrhunskih imena kao što su Mark Knight, UMEK, Stefano Noferini, Fedde Le Grand, Underworld i Nicole Moudaber, tako da je Ludvigov ugled, temeljen na dugogodišnjem radu, ostvario značajan skok u svijetu elektroničke plesne glazbe.
{youtube}ttKE_sViv9U{/youtube}

Hrvatskoj publici Damir je najpoznatiji kao DJ i jedan od osnivača kultne klupske večeri Astralis koja je upravo navršila 15 godina postojanja, a europska publika ga najbolje poznaje kao člana projekta Ludvig & Stelar sa brojnim izdanjima na legendarnoj etiketi Café del Mar. Kao producent dokumentarnog filma, Ludvig je osvojio tri nagrade u Los Angelesu i New Yorku, a nominiran je i za najbolji soundtrack u Washingtonu.

Ugovor sa Toolroom Records, samo je dodatni razlog za slavlje na Ludvigovom rođendanskom tulumu ovoga petka u klubu Posh Fantasy, a Damir već priprema novi projekt o čijim detaljima ćemo uskoro saznati više.

sea star desk
sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.