Skip to main content

Mad Decent Boat Party izgubio putnicu

Krstarenja, posebice ona glazbena kakva baca Mad Decent, bi trebala biti glazbeni san na otvorenom moru, ples pod zvijezdama na pučini, no san se jučer oko 7 uvečer pretvorio u noćnu moru.

 
Label u vlasništvu Dipla krenuo je na četverodnevno krstarenje, od 11. do 15. studenog, koje je trebalo lagano ploviti Meksičkim zaljevom uz zvuke Dipla samoga, Dillona Francisa, Major Lazera, A-Traka i Skrillexa. 24 sata nakon polaska oko 7 uvečer po lokalnom vremenu, 35 kilometara od obale Cube krstarenje je izgubilo jednu putnicu koja je skočila preko palube u tamni bezdan ledenog mračnog mora. 

 

 
Brod je odmah lansirao sva tri čamca za spašavanje i obavijestio i Obalanu stražu Miamija. Uskoro su se potrazi pridružila i dva helikoptera, kao i pomoć s Kube. Brod Norwegian Cruise Linesa, Norwegian Pearl, je tako iz poštovanja za potragom utihnuo, gosti su poslani u svoje sobe i nove obavijesti stižu svakih 15 minuta do pola sata.

 
Iako priroda nesreće nije još u potpunosti jasna, čini se da su sugestije kako je dama, čije ime nije pušteno u javnost, skočila prije nego pala.
 
Norwegian Cruise Lines je izdao službenu izjavu: 
 
"U četvrtak, 12. studenog tokom krstarenja na Norwegian Pearlu. ženska gošća je uočena kako namjerno skače s broda koji je tada plovio kanalom Yucatan. Posada broda je odmah pokrenula akciju spašavanja koja je uključila porinuće tri broda za spašavanje i obavještavanje Obalne straže i drugih relevantnih autoriteta. Potraga za gošćom se nastavlja. Teamovi i brodske i charter tvrtke pružaju podršku prijateljima i obiteljima svih uključenih gostiju u ovom teškom razdoblju."
 
Tweeter sfera je poludjela, posebice se okomivši na bezosjećajne komentare umjetnika poput Knife Partyja, koji su kritizirani zbog komentara poput "Ne napuštajte brod" i "Prerano? Prerano."

 

 
Potraga ne jenjava, tijelo nije pronađeno, brod i dalje plovi u tišini dok tisuće uključenih iz prvog reda gleda rasplet nezamislive tragedije. Kako vrijeme curi sve su manje šanse da će djevojka biti pronađena. Mad Decent ekipa nije još dala nikakvu službenu izjavu, ali ne sumnjamo da je možemo očekivati nakon što sidro bude bačeno.
sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2