Skip to main content
  • alt
  • 24.04.2014.

Marco Carola voli Family Grooves

Veteran talijanske techno scene Marco Carola na uskrsnome je partyju u talijanskome Cocoricu  pustio traku  slovenskog producenta i DJ-a Stannyja Abrama izašlu na hrvatskome labelu  Family Grooves.

 
Radi se o tech house  traci naziva “Take Your Time” s istoimenog singla izašlog sredinom ožujka, a koji donosi i dva remiksa s potpisom Danyja Cohibe te Lazy Bug & Gabriela Granta. Svojim funky ugođajem traka se savršeno uklapa u filozofiju Family Groovesa koji objavljuju samo kvalitetnu glazbu neovisno o žanru.
{youtube}c2JCepQHr7E{/youtube}
 
Ta ista traka zasigurno će se čuti i na rođendanskome partyju Family Groovesa zakazanom za subotu, 26. travnja,  u zadarskom Q Baru, a za upad ćete izdvojiti  tek 30 kuna. Povodom prve godišnjice postojanja u goste im dolazi James Harrison aka Scientific Funk, DJ i producent koji je između ostalih izadavao i na legendarnom Wiggle Records labelu, čiji su vlasnici Terry Francis i Nathan Coles, a kojemu je ovo ujedno i prvi nastup u Hrvatskoj. Scientific Funk je DJ koji je osvojio prestižnu MixMag DJ nagradu, čovjek koji aktivno sudjeluje na londonskoj underground sceni od ranih devedesetih prošlog stoljeća, izrazito na južno londonskoj tech house sceni koja se vrti oko poznatih izdavačkih kuća kao što su Wiggle i Subterrain.
{youtube}XIlyUUtzFhc{/youtube}
 
Londonskome gostu podršku daju  Silvio Hrabar, osnivač Family Groovesa, Edy C i Mani ZD.
 
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2