Skip to main content
  • deadmau5
  • 21.06.2012.

Milijuni dolara za stiskanje gumbova

Deadmau5 novu je generaciju izvođača na elektronskoj sceni nazvao DJ-ima koji stišću gumbe i za to dobivaju milijune dolara, iako je i sam priznao da pripada toj generaciji.

Naslovna foto

Deadmau5

No razlika između njega i onih na koje aludira je u tome što on ipak stišće jako puno gumbova dok izvodi svoju glazbu te da ne namjerava preko nekog pop hita zajahati popularnost danađnjeg EDM-a.

Istaknuo je da su ljudi sve više svjesni tko kako radi, pa je za njega Guetta samo lik koji ima dva iPoda i mikser i pušta pjesme s njih kao da publici govori, poslušajte ovu pjesmu, ovo je ona s Akonom, a ni Skrillex prema njegovom mišljenju ne koristi pretjerano tehniku, on samo pušta svoje „sranje“ – objasnio je to na svoj način Deadmau5 za sljedeći broj Rolling Stone Magazina.
{youtube}uiUAq4aVTjY{/youtube}
Također se osvrnuo na prepucavanja s Madonnom oko spominjanja „molly“ droge na Ultra Music festivalu u Miamiu rekavši da je ta njena izjava toliko neprimjerena: „to je kao da govorite o ropstvu na blues koncertu“.

 

sea star mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2