Skip to main content
  • 30.11.2015.

Mini tornado se spustio na festival

Ako si kojim slučajem poštanski sandučić zapiknuo u Australiju, tornado ti nije ništa strano.

 
Jednako tako kuca li ti srce u ritmu elektronike plesanje kao da te nitko ne vidi pod otvorenim nebom također nije ništa strano.
 
Ove dvije potpune nestranosti se rijetko susretnu, ali baš su se tangente njihovih životnih linija dotaknule na Earthcore eventu u Victoriji. Earthcore je australski odgovor na Burning Man, manje komercijaliziran i više orijentiran na psy trance.

 
Plešući iznad glava sudionika koji su stopalima čvrsto usidreni na tlo i nesposobni odvojiti se od gravitacije, njihov zračni suputnik je odlučio spustiti se i zaplesati među svojim ljudskim derviškim polovicama. Tako je na Tubi korisnik SynapticTV uploadao sjajan nesvakidašnji video naziva "DOOFNADO". Na ubrzanom tečaju australskog slanga "doof" je naziv za elektronički festival na otvorenom. 
 
Nije baš svaki dan da imaš priliku plesati uz najdražu glazbu doslovce rame uz rame s manifestacijom same sile Majke Prirode. Neki plešu s vukovima, neki s Zvijezdama, neki s tornadom. Ova vijest nema apsolutno nikakvu težinu, relevantnost ili iluziju vlastite bitnosti izvan svoje potpune neobične "jednom u životu" krasnosti. Pa stisni play i uživaj u njoj baš na taj način.
{youtube}oRYSdsUOS7o{/youtube}
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk