Skip to main content
  • 5.12.2015.

Ministry of Sound dobiva novi surround!

U Londonu postoji jedno mjesto od kojeg su satkani party snovi, jedno ministarstvo dugih noći i beata koje neće propustiti ni jedan elektroničar koji drži do sebe zateknu li mu se stopala na londonskim pločnicima.

 
Ministry of Sound je u tri riječi svoje nomenklature sabio vlastitu misiju i manifesti i na ivici novog kruga oko naše osobne zvijezde ujedinio se s još jednim gigantom zvuka. 
 
Dolby Labaratories objavio je inicijativu u kojoj želi u klubove uvesti najbolji surround sound i audio-vizualni magnat je bacio kocku, a kako to obično biva, one se negdje zaustave. Odluka je pala da će updateanje soundsystema i globalnog iskustva glabe započeti upravo u londonskoj glazbenoj meki.

 
I tako je začeta suradnja u kojoj će se u jednoj, ponavljajućoj se, rezidenciji zidovima Ministryja odjekivati Dolby Atmos sustav, koji mijenja pravila igre. Zvuk će liti iz 60 starteški razmještenih zvučnika i 22 audio kanala. Dolby CEO Lohan Presencer je komentirao:
 
"Za našu 25 godišnjicu željeli smo podići ljestvicu još više. Dolby Atmos omogućava našim patronima da iskuse budućnost dance glazbe, stvarajući multi-dimenzionalne zvučne pejzaže kakve do sada još niste mogli iskusiti u okolini noćnoga kluba."
{youtube}VD7sTjMX8tY{/youtube}
 
Flux Pavilion nadodaje: "Desetljećima glazba je živjela u stereozemlji. Kucnuo je čas da sustignemo tehnologiju i dozvolimo si da evoluiramo"
 
I tako Ministry of Sound stoji na pragu novih glazbenih evolucija, suvereno gledajući u ponor svega onoga što je moguće s novim napretkom i Dolby Atmos sistemom u svome kutu. Ministarstvo čeka nevjerojatno zanimljiva godina!
brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2