Skip to main content
  • miss sunshine

Miss Sunshine nastupa na Tomorrowlandu

Na najvećem europskom festivalu, zavidne produkcije i prekrasne bajkovite lokacije ove će godine nastupiti i hrvatska predstavnica Miss Sunshine.

Piše: 

Naslovna foto

miss sunshine

Kako bi u sportu rekli, Sunčica tj. Miss Sunshine će predstavljati boje naše zastave na Coincidence Records flooru upravo zahvaljući posljednjem izdanju i suradnji koju je ostvarila s tim belgijskim labelom. Evo što Miss Sunshine kaže povodom nastupa na Tomorrowlandu:

Do suradnje je došlo preko Coincidence Recordsa na kojem mi u ožujku izlazi EP "Thoughts & Figures". Coincidence records već tradicionalno ima svoj floor na Tomorrownlandu i tamo ću nastupati zajedno sa Rebekah (CLR, UK) te još šest drugih imena koja će biti objavljena uskoro. Jako sam uzbuđena, ovo će mi biti i prvi nastup u Belgiji, vjerujem da će biti nezaboravno iskustvo.

U sljedećih par mjeseci Miss Sunshine će osim EP-a za Coincidence izdati vrlo zanimljiva izdanja poput „Third Act“ EP-a (w/ Markus Suckut rmx) za DECOY ili "Revenge" EP-a (w/ Jeroen Search & Patrick Bateman rmx) za TIC TAC TOE.

Na KMS Recordsu Kevina Soundersona izlazi njen „Ode to Music“, dok „The Year of Dissonance" (w/ Zzzzra & Fabio Scalabroni rmx) izdaje za  talijanski Biorecordings.

Za sada nemamo saznanja da još netko od naših DJ/producenata nastupa na najvećem europskom festivalu koji je prošle godine posjetilo 180 000 ljudi, ali zato su u pripremi putnički aranžmani koje za vas organiziraju KS Travel u suradnji s portalom Gremonaparty.com kako bismo zajedno imali priliku otputovati na Tomorrowland, ali i na još šest drugih europskih festivala. Prve informacije o putovanjima na koje vas vodimo možete provjeriti ovdje.

{youtube}qB3PjepgsHA{/youtube}

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2