Skip to main content
  • 15.11.2007.

Mladen Tomic & Sinisa Tamamovic – Banja Luka EP

Nizozemski techno label Adult Records nastavlja sa svojim redovitim izdanjima. Ovaj put radi se o dvojcu Sinisa Tamamović i Mladenu Tomiću koji su napravili vinyl zvan Banja Luka EP. Dvojac već nekoliko godina uspješno radi na promociji elektroničke glazbe u Banja Luci, dovodeći velika imena tamo a i produkcija im je na zavidnom nivou. 

Piše: 

Tamamović je već izdavao za Adult i to remix stvari „Ibu-Pro“ od Pedra Delgarda, a Tomić je remixirao Alexa Karakasisa (Moving Shadows).
Njihovi uzori su Marko Nastić, Veztax, Dejan Miličević i Kobaya a glazbeno su orjentirani na funky techno tako da je i sva produkcija išla u tom smjeru. Osim Adult Recordsa njihovi novi uratci uskoro izlaze na nekoliko renomiranih labelova od kojih izdvajamo Shadow Fax, Dolls, Bad Girls, Yin Yang, Patterns…

Artists: Sinisa Tamamovic / Mladen Tomic
Format: 12"
Record Label: Adult  
Catalog: ADL 012
Style: Techno
Country: Netherlands
Release date: 5th of November 2007
 
a1. Sinisa Tamamovic – Burner
a2. Sinisa Tamamovic – Snap
b1. Mladen Tomic – Crowd
b2. Mladen Tomic – Midnight dance

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop