Skip to main content

Moby – Last Night

Moby priprema svoj šesti studijski album pod imenom "Last Night" a izlazi oko 10. ožujka 2008. 15 produkcija na istom snimljeno je u njegovom kućnom studiju u New Yorku a prethodno mixano i obrađeno od Dan Grech-Maguerata (Radiohead, Scissor Sisters).

Piše: 

Album sadrži suradnje s nekoliko gostujućih vokala kao što su MC Grandmaster Caz, Sylvia Gordon, MC Aynzli, Nigerian 419. Prvi single s albuma bit će stvar “Everyday It’s 1989”. Album je više orijentiran ka modernoj plesnoj i elektroničkoj glazbi, nego moji zadnji uratci, što je vjerojatno rezultat dugotrajnog DJ-anja posljednje vrijeme. Zaista sam presretan što mi je na albumu gostovao reper Grandmaster Caz“ – ističe Moby.

Zanimljiv podatak koji smo dobili je da posljednje vrijeme Moby rado poklanja svoju glazbu redateljima neprofitnih filmova. Svatko tko želi njegove pjesme za komercijalnu upotrebu mora prihvatiti uvjete korištenja autorskih prava s tim da se licenca ne plaća ukoliko je korištenje pjesme u projektu koji je neprofitan ili u slučaju profita sav novac se mora donirati humanitarnim organizacijama.

dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop