Skip to main content

Must like stranica petka – OnlyRave!

Ako već nešto možeš imati samo to i ništa drugo, only tu jednu stvar nema baš nikakvog razloga da elektronički nastrojeni ti kao to u svojem like vrtu nema baš OnlyRave.

 
Što je i koja mu je priča? Na "što" upit odgovara pripadajući opis Facebook stranice koja postaje sliv svega onog dostojnog raverova mentalna prostora. Video materijali divnih, neobičnih, smiješnih i ježećih te trenutaka, fotografije, svekolika memad, komentari, kante likeova i shareova u ekstazi uživanja sa zajednicom koja voli iste stvari kao i ti. OnlyRave sam sebe definira kao: "Dizajniran za strastvene fanove elektroničke glazbe, techna, housea, trancea, breakbeata, duba, electra… podvrste i srodnu glazbu."

 
Nije važno na što se njišeš i koji beat ti konkretno ljulja brodić, nije važno na koji žanr se zaljubljuješ, odljubljuješ i s čime u čekiću, nakovnju i stremenu čekaš zore i treseš kosti. Svi su dobrodošli jer je jedina poveznica ljubav.
 
No sada da te malo ufuramo iza zatora, u mrak iza kulisa priče. OnlyRave nastaje kao zigota i teleskopski produžetak već postojećeg sličnog elektroničkog punka koji je rođen 11.11. 2011. Ove obilne jedanaestice bile su dan rođenja Ravers HIts fan pagea kojem si neminovno posudio oko koji puta i koja te je tako u veljači prethodne godine u slavlje miljokaza od 100 000 likeova pozvala da zalijepiš svoj najdraži spot, podsjetiš zajednicu na neko davno zaboravljeno elektroničko blago, poželiš ekipi dobro jutro s nekim mixom, pošalješ fotke ili doživljaje s partija, najaviš koncerte…

 
Stvorena 15. rujna 2016. sada, 4 mjeseca kasnije, OnlyRave ponosno stoji na pragu 55 000 sljedbenika i poziva i tebe da jednako slobodno bauljaš njenom digitalnom poljanom i nađeš nešto za sebe. Nema malih ideja, samo ideja koje tek čekaju da narastu i učine svijet boljim, zabavnijim i bogatijim mjestom. Pa si obogati svoje digitalno divnom dozom Ravea skokom na stranicu, poljubi im kursorom like i sretan ti bio clicking blackout predvikenda. Enjoy!
 
sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2