Skip to main content
  • alt
  • 8.03.2015.

Nasljednica na naslovnici DJ Maga?!

Od kada je 2012. Ibiza zaorila pod manikiranim rukama mlade nasljednice hotelskih milijuna djevojka koja dijeli ime s francuskom prijestolnicom ne silazi s stageova.

 
Iako ne treba baš puno promišljati da bi zaključili koliko je moćno prezime pripomoglo da karijeru započne na Ibizi, preuzme rezidenciju u Amneziji, da joj Afrojack producira singl i da potuče Magdu, Mayu Jane Coles i druge curke u utrci za DJane godine moramo priznati da je žena poduzetna.

alt

 
Čini se da se jednako kod kuće kao i iza pulteva osjeća i na naslovnici, ovoga puta naslovnici DJ Maga. Ovoga mjeseca osvanula je na prvoj sjajnoj stranici DJ Mag Italia u krznu, sunčanima i Chanel rukavicom i objavila na Instagramu da je ovo čini vrlo sretnom i ponosnom.
 
Magazin je objavio naslovnicu i na svojoj službenoj FB stranici uz komentar “Perche’ No?” tj. “Zašto ne?” popraćen podužim komentarom i objašnjenjem. Pa eto cijeniš li njen rad ili sada okrećeš s očima jer misliš da je pohvala nezaslužena baci oko. 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2