Skip to main content
  • alt
  • 1.09.2014.

Nastavak regionalne turneje PlayOnea

Etablirani hrvatski producentski i DJ dvojac PlayOne, kojeg čine Darko Juranović D’Knock i DJ Fresh Jay, nastavljaju svoju uspješnu regionalnu turneju. 

 
Puni klubovi i uzavrela atmosfera na njihovim nastupima najbolje potvrđuju da D’Knock i DJ Fresh Jay itekako znaju tajnu  uspjeha. Kako sami kažu, nisu pobornici “fejkanja” setova s USB stickovima  što je danas sve češći slučaj u svijetu clubbing, te su naklonici “old school” pristupa, koji uključuje pravi DJ-ing, MC-anje,  kombiniranje housea, dub stepa, hip hopa, funka, drum’n’bassa i trapa s aktualnim hitovima  elektronske scene.
{youtube}kuXaBsTc3ds{/youtube}
 
West House Reunion Festival – Zagreb, Noa – Zrće, Byblos – Poreč, Mystique – Rijeka, Inside – Šibenik, Maraschino – Varaždin, Exit – Vodice, Santos – Rab i Jungle – Krk tek su su neki od klubova u kojima je PlayOne dosad nastupao u sklopu svoje regionalne turneje, a o tim se nastupima još uvijek priča. Tako je, primjerice, njihov nedavni nastup u klubu Jungle na Krku bio popraćen atmosferom koja je podsjećala na svjetske partyje elektronske glazbe. Publika kluba Jungle, kao i svih ostalih klubova gdje je PlayOne nastupao potvrdila je da i u Hrvatskoj postoji dobar dio ljubitelja prave klupske glazbe i spektakla na visokom nivou.
{youtube}4_874TIu1qg{/youtube}
 
DJ Fresh Jay i D’Knock nastavljaju s turnejom, pripremaju nove singlove te pune listu svojih nastupa s novim datumima. Najavljuju i ponovni žestoki nastup u bjelovarskom klubu Alcatraz u subotu, 6. rujna,  te veliki spektakl u prestižnom Culture Clubu Revelin u  Dubrovniku  13. rujna. Nakon toga slijedi serija nastupa izvan regije  s njihovom stalnom suradnicom, house divom Barbarom Tucker, s kojom promoviraju zadnji singl PlayOne & Barb & Q presents “We Are Not Alone”.
{youtube}xaZgvM9VRGo{/youtube}
 
Ovih dana završavaju svoj novi singl i video spot te pripremaju nekoliko velikih glazbenih iznenađenja, koja će zasigurno oduševiti publiku elektronske glazbe u regiji i šire.
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2