Skip to main content
  • 16.03.2014.

Natalie Peris nastupa po Rusiji

Naša house pjevačica Natalie Peris je na turneji po Rusiji, dok je nedavno završila snimanje pjesme s The Shapeshiftersima.

Piše: 


Nakon nastupa u dalekom Vladivostoku, nedavno je energičnim nastupom očarala posjetitelje kluba Mirage u velikom gradu Chelyabinsk. (fotografije iz članka)

Chelyabinsk je glavni grad istoimene ruske oblasti, koja se nalazi istočno o Urala i graniči s Kazahstanom. Čak i tako daleko, vrijedna Natalie ne putuje bez knjiga. Završava diplomski studij politologije na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu i ima u planu biti gotova ovog ljeta.
{youtube}EMpX8qxS374{/youtube}

Natalie je već poznata po suradnji s velikim imenima sa svjetske producentske/DJ scene, te je nedavno  snimila pjesmu s britanskim dvojcem The Shapeshifters, a izdaje i za Armada Music od Armin Van Buurena, izdavačkoj kući koju su proslavila trance izdanja.
{youtube}yeE-NrWRolE{/youtube}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2