Skip to main content
  • alt
  • 22.04.2014.

Nick Warren prekinut usred seta

House veteran Nick Warren minulog je vikenda bio udaljen od DJ pulta jer, vidi vraga, nije puštao dovoljno komercijalnu glazbu.

 
Incident se zbio u subotu, 19. travnja, u Clubu Vanguardu u Seulu kada su Britanca usred seta zaustavili vlasnici kluba, a Warren se oglasio na svojoj FB stranici sljedećom izjavom: “Isprike svima koji su bili na krcatome podiju  u Seulu. Netko tko je rezervirao stol potužio se vlasnicima kako ne puštam komercijalnu glazbu te su mi oni nakon sat vremena seta rekli da prestanem. Riječi nisu dostatne da objasnim kako se trenutno osjećam.“
{youtube}L71W0tJfhFc{/youtube}
 
Ovo nije prvi incident te vrste, sjetimo se DJ Shadowa, jer bogati posjetitelji velikom su većinom i bahati posjetitelji koji smatraju kako je DJ njihov osobni jukebox, a vlasnici se klubova najčešće pokore njihovoj volji jer novac je novac.  Status je skupio skoro 1 500 komentara među kojima je i onaj Cisca Ferreira iliti The Adventa koji govori kako u Seulu nema prave klupske scene, a cijelu raspru proučite na stranici Nicka Warrena.
 
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop