Skip to main content
  • 9.09.2016.

NIkada do sada viđeni b2b zatvara Ushuaiu za kraj sezone?

Ibiza ne bi bila Ibiza i rajski otok glazbeno uovisničenih da njena sezona ne traje debelo dok lišću peteljke krenu odbijati poslušnost i prizemlje ga.

 
U Balearskom dijelu oceana iz mora viri kamen s najfinijim pijeskom brušenim vibracijama elktroničkog već desetljećima. Otok koji je inspirirao, oblikovao putanje, postavljao standarde, lansirao karijere i kreativne potencijale, pleše tako u Ushuai do velikog finala zatvaranja 1. listopada. 
 
Subota će označiti konačni naklon i pozdrav plesačima, jer sve što vrijedi zaslužuje otići uz prasak. Zvučnici će prasnuti oko subotnjeg podneva i to uz nikada do sada viđeni b2b Seth Troxlera i The Martinez Brothersa.

 
O Sethu znaš već sve što se ima za znati no kako je mamica znanja upravo to da ponoviš kako bi se upeklo u neurone, izvoli.
 
Modni guru svih onih koji se kunu u havajke i frkanje brka, frajer s kojeg jedeš sushi, enfant terrible scene i najduži jezike elektroničkog baš je Seth Troxler.
 
Tip od kojega nikada nećeš čuti odgovor koji si očekivao, čiji monolozi stručno pogode u samo srce elektroničkog, od slatkih 16 zaljubljen je u sve što proizvodi buku. Zaposlen u trgovini ploča Melodies and Memories paralelno je živio i iza pulta nexusa detroitske elektronike, klubu The Works, a budućnost otvara vrata elektroničkih zvijeri kao što su Fabric, Tenax, MUTEK, Panorama Bar, Watergate, Robert Johnson, Detroit Electroinc Music Festival, The Rex, Fuse, Avalon i The End Up, i sprema mu u ruke rezidenciju u berlinskom Club der Visionäre kao i mjesečnu rezidenciju u Berlin Weekend Clubu i Alte Borse u Zurichu. Kada je ime zadobilo momentum, kako vrijeme prolazi Seth sve češće koristi svoje moći za altruizam i podizanje socijalne svijesti.

 
Uz braću Martinez, pridružuju se i Black Coffee, Damian Lazarus, Lauren Lane, Francisco Allendes kao i Andrea Oliva. Do kada se partija na praskanju praska? Nitko nije siguran. Stati će vjerojatno negdje tijekom nedjeljnog jutra, ali odokativno računaj na gotovo 24 sata plesa.
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2