Skip to main content
  • 17.11.2014.

Nova lica na Beatport Top 10 chartu

Beatport je u proteklom desetljeću postao broj 1 odredište za obožavatelje i DJ-eve elektroničke glazbe.

Piše: 


Kao platforma za promociju elektronske glazbe Beatport je kreator mnogih chart lista, a mi Vam ovim putem donosimo koje to trake krase Beatportov chart posljednjih desetak dana.. Među odabranima su house himna Eddie Amadora u remixu Robosonica, nova trance uzdanica Shogun, Talijan sa techno pedigreom Sam Paganini, nezaobilazni EDM izvođači Calvin Harris i Hardwell, te Slovenci Umek i Mike Vale.

Eddie Amador – House Music (Robosonic Remix)

Radi se o višestrukim miksevima kultne trake "House Music" Eddiea Amadora koja je originalno objavljena pod Yoshitoshi labelom četiri godine nakon njegova osnutka. Na misiji dežurnih miksača našli su se Uto Karem, Robosonic Anthony Atalla koji će ovom klasiku podariti novo ruho svaki na svoj način. Radi se o singlu na kojem se nalazi fenomenalni vokal koji hipnotički ponavlja parolu "Not Everyone Understands House Music" koja je s vremeneom postala himna house poklonika.
{youtube}xtNnJbBXofE{/youtube}

Shogun feat. Adara – Dragon

Prvi Azijac koji je potpisao za Armada Music već duže vremena ima ogroman support Armin Van Buurena. Njegove trake zamijetili su mnogi poznati trance DJ-i, te ih uvrstili u svoje setove, a neke od srceparajućih su ‘Zanarkand’, ‘Erhu’, ‘Abduction’, and ‘Find Me’ (featuring Tania Zygar). Shogun upravo izdaje svoj prvi studijski album.
{youtube}-rz9UIcVrHU{/youtube}

Sam Paganini – Rave

Talijan koji je prošle godine podigao mnogo prašine na underground sceni. Razlog tome je traka "Polyester" na Cocoonu s kojom se okrunio na Beatportu nagradom "Techno traka godine". Potom valja izdvojiti "Black Leather" EP za Drumcode nakon čega su mu se otvorila vrata svih klubova. "Rave" je još jedno izdanje za švedski Drumcode. Svoje setove opisuje kao sexy groovy dark techno.
{youtube}WWuDiwr30SI{/youtube}

Break – Strictly Entertainment
{youtube}CAlljQAHLAQ{/youtube}

Calvin Harris & R3hab – Burnin'
{youtube}ss6CAIGpoko{/youtube}

Oliver Heldens, Mr. Belt & Wezol – Pikachu
{youtube}149ZddQhVJU{/youtube}

Droplex – Dance
{youtube}q5jbf2fJ5Cs{/youtube}

Hardwell feat. Chris Jones – Young Again
{youtube}AQ0resnXCcE{/youtube}

Mason – Exceeder (UMEK & Mike Vale Remix)
{youtube}1HxQCzlNehE{/youtube}

Yogi – Burial ft. Pusha T (Skrillex and Trollphace Remix)
{youtube}iONGdto1N2k{/youtube}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk