Skip to main content
  • 12.03.2006.

Novi izgled Klubske Scene

Dana, 10. ožujka Klubska Scena doživila je definitivno najveće promjene u dizajnu i upravljanju otkad postoji. Već duže vremena najavljivani redizajn stranice izašao je online a uz to rješili smo i sebi najveći problem glede održavanja sitea tako što smo postavili CMS sustav s kojim sada mnogo jednostavnije možemo programirati rad Klubske Scene.

Piše: 

Željeli bismo Vam se ispričati što ste zadnjih desetak dana imali poteškoće prilikom učitavanja naše stranice te čitanja korsnih informacija ili gledanja galerija na siteu a sve zbog razloga redizajna i prelaska na novi server. Ovo što vidite sada predstavlja prvu fazu našeg razvoja stranice. Ta prva faza sadržava one najosnovnije informacije sa scene o kojima smo Vas dužni obavještavati. S vremenom, iz dana u dan naša će stranica postajati bogatija kako tekstualno, tako i slikovno, a najavljujemo i neke multimedijske sadržaje. Sve rubrike koje smo prije imali vraćaju se na svoju staru poziciju a uvesti ćemo i nekoliko dodatnih koje su po našem mišljenju zaslužile biti online. Nismo zaboravili ni na nagradne igre koje su redoviti prilog današnje Klubske Scene.

Ljubitelji elektronske glazbe koji ne znaju HR jezik dobili su svoju inačicu stranice na engleskom jeziku. Bolje rečeno, odlučili smo se za prijevod onih najosnovnijih rubrika poput vijesti, najava, recenzija i linkova a kroz malo vremena s obzirom na zahtjeve možda još koja rubrika dobije svoj prijevod.

Što se tiče izgleda same stranice trenutno Vam nudimo ovaj smeđi a u pripremi su još 2 zeleni i plavi pa ćete tako tijekom surfanja moći birati i izgled. Vidljive novosti na siteu su vezane vijesti, najpopularnije vijesti, tražilica koja će uvelike pomoći pri traženju određenog sadržaja, galerija slika sa tipkom "back", te registracija korisnika. Kako je registracija još uvijek u fazi testiranja za sada korisnici imaju samo nekoliko pogodnosti kad se registriraju ali u dogledno vrijeme Vaši će korisnički profili puno vrijediti nego što to sada jesu. Planiramo dosta toga od sada pa nadalje, stoga budite tu i pratite promjene jer njih će zaista biti svaki dan.

E, da, za kraj, molim sve da komentiraju izgled stranice, ili konkretno daju neki prijedlog za uvođenje neke nove rubrike a zainteresirane za suradnju da nam se svakako jave, jer uvijek trebamo inovativnih ljudi. Zahvaljujemo na potpori svima od reda. Uredništvo!

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk