Skip to main content
  • alt

Novi klub u Zagrebu

Hrvatska scena uskoro postaje bogatija za još jedan klub jer bivše skladište u zagrebačkome Katranu postaje novo mjesto vrhunske zabave, DEPO klub.

 
Tim entuzijasta i profesionalaca prenamjenio je skladišni prostor tvornice u novi zagrebački klub kapaciteta 500 ljudi. Svu svoju strast prema glazbi, plesu i zabavi usmjerili su na jedno mjesto, u mix ubacili znanje i dugogodišnju prisutnost na klupskoj i alternativnoj sceni Zagreba – sinergijom svega toga nastao je DEPO. Želja im je stvoriti klub koji će objediniti sve glazbene pravce koji ih pokreću – od punka, rocka i metala preko swinga, funka, disca i hip hopa pa sve do elektronske glazbe raznih žanrova. Budite spremni headbangat' i mrdat' bokovima, jer DEPO donosi sve to. Za početak, klub će raditi petkom i subotom te vrlo brzo proširiti ponudu sa vikenda na srijedu i četvrtak.  Svaki dan u tjednu donosi i svoj specijalizirani zvuk & groove.
 
Petak je HIT u DEPOu – samo pravi hitovi, šarenilo glazbe za vaše najbolje plesne korake – disco, funky, pop, 80&90s, swing, rock…mash up! Ovaj program donosi vam DJ-eve sa najboljom selekcijom u gradu, kao i česta koncertna događanja. Subotom budite spremni za ELECTRON – možda najmanja elementarna čestica, ali uskoro najhot večer elektronske glazbe u gradu. Dođite i provjerite kako negativni naboj elektrona kroz vrhunski sound i sjajne setove prelazi u pozitivan naboj zabave. Veliko vikend otvaranje zakazano je za 4. i 5. travanj te će u subotu, 5. travnja, u Depou zasvirati legende techno scene – Mr. DJ Dario, Mary, Teo Harouda, Zoky i E Base – a tu su i gosti iznenađenja. Sve ostale informacije potražite na FB stranici kluba.
 
dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2