Skip to main content
  • argonaut

Novi morski oblik festivala elektronske glazbe

Holy Ship jedan je od najatraktivnijih projekata elektronske glazbe na kojem se kruserom zabavljaju djeca onih malo dubljeg džepa. Pa oni ni ne znaju kakve smo mi u Hrvatskoj boat partije imali.

Piše: 

Naslovna foto

Argonaut

Dok su se u Hrvatskoj ranijih godina često ljeti organizirali party brodovi koji su vozili rasplesanu ekipu u nove avanture uklopljene u plovidbu morem, zalaske sunca, intimnija druženja, Amerikanci nakon Holy Ship posade i putujućeg partija koji krstari Karibima otkrivaju novi trend partija na otvorenom moru, naravno u puno sjajnijem i većem izdanju nego su to bile hrvatske underground zabave. Coachella kao jedan od najvećih američkih elektronskih festivala objavila je da uskoro kreće sa svojim morskim izdanjem i iz pustinje se seli na Bahame.

{youtube}6agO0-Hdg-A{/youtube}

Line up koji su pripremili za svoja prva dva ploveća festivala u prosincu ove godine nije toliko impozantan kao što je Holy Shipov, ali nije ni loš; Pulp, Hot Chip, Yeasayer, Girl Talk, James Murphy, Sleigh Bells, Simian Mobile Disco i drugi.

Ne bi se čudili naravno da sljedeće godine i našim morem počnu ploviti party kruseri, samo čini nam se da će ipak stranci imati priliku priuštiti si takvu vrstu luksuza, mi se još uvijek nažalost borimo s cijenama na kopnu. Inozemni organizatori pak tvrde da se radi o novom trendu i da je to sad ono što nove generacije žele.

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop