Skip to main content
  • alt
  • 16.10.2014.

Novo iz radionice Laidback Lukea

Pionir "dirty dutch" zvuka, Laidback Luke, imao je događajima zatrpano ljeto, ali jesen je obilježio povratak u studio.

 
Stvara hibridne vrste house žanrova s nevjerojatnom lakoćom i oduševljava fanove svaki puta iznova live setovima. Čudimo li se onda uopće da su se u njegovom repertoaru ovoga ljeta našli i Tomorrowland u Belgiji, EDC u Vegasu kao i Creamfields u UK
 
Kada je završio s prognozama za DJ Mag's top 100 (btw Luke bira mladog Garrixavratio se radu na svom labelu Mixmash, zasukao rukave, napravio mnogo šalica kave i iz njegove radionice 20. listopada izlazi nova traka naziva "Stepping To The Beat". 

alt

 
Pažljivo složena linija dubokog basa, nježne synth linije i vokal o kojem ćete jednostavno postati ovisni garantiraju da će se ova traka neminovno zaglaviti u ušima i srcima. Gospodin Laidback očito zna što radi i zaslužio je svoje mjesto u klubskom partenonu. Stoga vas sada ostavljamo na miru i dajemo vam preview. Pojačajte si zvučnike na maksimum i koračajte uz ritam gospodina Lukea ovog sjajnog popodneva.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop