Skip to main content
  • alt
  • 20.05.2015.

Novo izdanje Tit0 Recordingsa Dejana Milićevića

Dejan Milićević jedan je od domaće iskusne garde s karijerom koja je prethodne godine postala službeno punoljetna.

 
18 godina već suvereno hoda na užetu razapetom između techna i housea i kao dio Knee Deep ekipe uklizao je u sve esencijalne evente na sceni.
 
“Trust and Purpose” je bio prvi autorski album izašao tek 2011. nakon što je svijetu već poklonio 80-ak EP- ja, a a 2012. uspjeh prvog albuma nastavio se nasljednikom “Just Keep Talking Girl”, no 2014. je bila posebice značajna godina jer je Dejan napokon postao ponosni tata Tit Zero Recordingsa (Tit0). Kao prvo izdanje label je otvorio nitko drugi do DJ Rush.

alt

 
No iako lovorike jesu totalno cool nisu mjesto na kojem ostaješ pa se tako Tit0 Recordings vraća s novim izdanjima naslova “Various Artists X02X03X”. Ovdje su se smjestili mladi srpski producent o kojem se šapuće u underground krugovima, Manjane, zatem makedonski majstor Goran Kan i sami Dejan.
 
Manjanina najnovija traka “Time to Jack” klasičan je sirovi house izvanrednog ritma koji na noge ustaje i najveće katatoničare u klubu. Goran Kan s “Defining Chaos” stavlja red u nered i opisuje nove kružnice oko kaotičnog ovom finom tvrdom techno trakom, dok se Milićević vraća s  “Saucisse Damage” kao stilskim hibrida housea i techna.

alt

 
Za svoj primjerak novog izdanja Tit0 Recordingsa skokni na Beatport i uživaj
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk