Skip to main content
  • 25.05.2007.

Ostalo još 3000 mjesta u Exit kampu

Mjesec dana od početka izdavanja mjesta u kampu više od 4000 kampera osiguralo je svoje mjesto. Uz još 500 rezervacija primljenih u posljednjih sedam dana, ostaje još oko tri tisuće slobodnih mjesta u Exit kampu. Bez rezervacije mjesto ćete moći dobiti jedino ako do početka festivala u kampu ostane slobodnih mjesta.

Piše: 

Sudeći po tempu kojim rezervacije pristižu, posebno od gostiju iz inozemstva kojih je sada već 3 i po tisuće, šanse da ove godine ostane slobodnih mjesta mnogo su manje, pa je najbolje da rezervirate svoje mjesto na vrijeme. Krajnji rok za plaćanje je 29. lipnja 2007, a ako zbog velike gužve bude potrebno da ovaj rok se pomakne, bit ćete obavješteni.. Posjetitelji koji za smještaj u EXIT kampu žele koristiti kamp prikolice i slična kamperska vozila, molimo da se obrate na kamp@exitfest.org . Za ovaj vid smještaja ostalo je još vrlo malo prostora i u naredne dvije nedjelje zaključit će se i ovaj spisak. Za dodatne informacije posjetite stranicu kampa, a svoje mjesto možete rezervirati na stranici kampa.

Na stranici www.myexit.org/EXIT+kamp možete kontaktirati organizatore kampa. Posjetite njihovu stranicu, uključite se i osvojite besplatnu propusnicu za ovogodišnji EXIT kamp.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2