Skip to main content

Osvrt na 2015.g.: Miss Sunshine

Sunčica je bila vrlo kreativna ove godine stoga je postojao vrlo dobar razlog da nam napravi retrospektivu unazad 365 dana.

Piše: 


U sjećanju će zauvijek ostati otvaranje vinyl labela "Out of Place" s Volsterom nakon čega je uslijedio odličan feedback za prvo izdanje. S aliasom Insolate od ove godine producira novi zvuk i bilježi prvu traku za Deeply Rooted. Nastupi u europskim institucijama undergrounda poput berlinskog Tresora, pariškog Rexa, ili pulskog Dimensionsa samo su dokaz kako dobro kotira na inozemnoj i domaćoj sceni, a ujedno to su lokacije koje imaju posebno mjesto u njenom srcu.
{youtube}AH-QFwROdJs{/youtube}

Miss Sunshine smatra da su naši DJ-i na koje treba obratiti pozornost idućih godina Disrupted Project, Volster i Mateo Klaić, dok od inozemnih artista koji su obilježili ovu godinu odabrala je Antigone, Tensal, Phase i Dax J. Volsterovu traku "Overwhelming Thoughts" izdanu za vinyl label "Out of Place" najviše je vrtila u 2015., pa je stoga to i razlog zašto je ušla u njen uži izbor najtrake godine.
{youtube}fnKkbtvJsik{/youtube}

Miss Sunshine će Novu godinu dočekati radno s 2 nastupa u jednoj noći. Naime, gošća je Novogodišnjih partija u kotorskom Maximusu i dubrovačkim Lazaretima.

Za kraj ističe: "Ono što me najviše veseli je jedna vrlo dobra godina za osječku scenu, te vrlo uspješni partiji "Klubnacht" koje smo organizirali u klubovima Epic i Hangar sa gostima Dj Rolandom i Tijanom T."

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2