Skip to main content
  • armand van helden
  • 29.01.2013.

Otkazan nastup Armand Van Heldena

Najavljivan kao najveći i najluđi tulum u Zagrebu, nastup DJ zvijezde Armand Van Heldena odgođen je samo par dana prije nego se trebao održati na Velesajmu.

Naslovna foto

armand van helden

Prije koji dan u Avenue Mallu su se na štandu nadobudno prodavale ulaznice za nastup  jednog od najpoznatijih svjetskih DJ-a, legendarnog Armanda Van Heldena koji je trebao nastupiti 1. veljače na zagrebačkom Velesajmu.

{youtube}wHF1f4mGq-Q{/youtube}

Prije par minuta nam je pak na mail stigla sljedeća obavijest: „Sa žaljenjem Vas moramo obavijestiti da je američki DJ Armand Van Helden bio prisiljen odgoditi nastup na Zagrebačkom Velesajmu, koji se trebao održati 1. veljače. Njegov nas je management izvijestio da je riječ o nužnoj odgodi, a novi će se datum nastupa objaviti naknadno. Ispričavamo se brojnim fanovima koji su kupili ili planirali kupiti ulaznice za party na Velesajmu. Povrat će moći ostavriti na prodajnim mjestima na kojima su ulaznice i kupili, počevši od sutra, 30.siječnja.

{youtube}T6_vIZHMAAQ{/youtube}

S obzirom da nam se organizatori iz agencije Play.hr do trena do kad ovo pišemo nisu javili na upućene pozive točan razlog odgađanja njegovog nastupa još uvijek ne znamo, ali čim ga doznamo prenijet ćemo i vama. Uz Armanda na Velesajmu su trebali kao domaća podrška nastupiti i Kosta Radman, Martyn Negro, Aldo Morro i Basta. Ulaznice su se prodavale po cijeni od 150 kn.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2