Skip to main content
  • atmosfera
  • 31.01.2013.

Otvara se najveći klub u Zagrebu

Zagreb ovih dana zaista prolazi kroz velike promjene, prvo se otvorio klub Žedno uho, pa se zatvorio legendarni Purgeraj, a u veljači se otvara najveći klub u Zagrebu, bar tako kažu.

Naslovna foto

atmosfera

Taj naveći klub pod nazivom Colosseum, zapravo je prostor Kvarta ili Klaonice u Heinzlovoj 66. Sada je taj isti prostor preuređen, s novim toaletima, garderobom i grijanjem i novom organizacijom.

Kako je preuređenje kluba još uvijek u tijeku na internetu nema fotografija novog kluba, tj. njegovog novog izgleda, no poznato je da je službeno party otvorenje zakazano za 16. veljače kad će u tom novom klubu nastupiti jedan od najuspješnijih portugalskih tech-house producenata Steve Parker. Parkeru kao glavnoj zvijezdi najavljenog spektakularnog otvorenja pridružit će se domaći snage Pete Dux, RRRamon, DMT i Go Cut.

Ulaz će biti besplatan za sve posjetitelje, pa ćemo imati priliku kako u novom ruhu izgleda stara Klaonica.

Koliko smo uspjeli vidjeti na Facebook stranicama novog kluba nije namijenjen samo za party ekipu, nego će se održavati i koncerti domaće glazbe pa je za onu drugu skupinu publike kojoj ne pripadamo, veliko otvorenje pripremljeno je dan ranije uz Maju Šuput. Nadamo se da će party program opstati unatoč sve težoj situaciji, i kako ne bi prevladali i u potpunosti preuzeli klub izvođači poput Maje Šuput (uz dužno poštovanje), ovisi naravno i o vama.

klaonica zagreb

 

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk