Skip to main content
  • 27.09.2006.

Otvorenje klupskog programa Soba 23 u Aquariusu

Soba 23 od listopada otvara svoja vrata jedan četvrtak mjesečno u Aquarius klubu. Rezidenti Yas i Zarkoff s domaćim i stranim gostima za Vas kreiraju eklektični event koji će zamagliti granice između popa i undergrounda. Na otvorenje nam dolazi Jonty Scrufff iz Londona sa svojim electro-disco-tech DJ setom. 

Piše: 

Nakon nastupa po londonskim klubovima kao što su Trailer Trash, Ministry of Sound, Heaven i Fabric, i odličnog nastupa na Exit festivalu, na putovanju od Brazila i Berlina do Južnoafričke Republike, Jonty će 19. listopada biti gost Aquariusa. Zarkoff osim svog live acta za skoru budućnost priprema i electro house DJ set, dok Yas za gramofonima stvara hibridni mix disco, electro, house i tech zvukova, od klasika do novih izdanja koja se mogu čuti na velikim i malim plesnim podijima širom svijeta. Dress code je dobrodošao, GothLili / glam / fetish / fierce / drag / whatever – image večeri će se mijenjati i biti suptilno najavljen unaprijed. Pokažite se onakvi kakvi jeste ili onakvi kakvi niste.

Program počinje u 22:00 sata a traje do ranih jutarnjih sati, na idealnoj lokaciji, s kvalitetnim soundom u ugodnom interijeru svima poznatog kluba Aquarius. Svi oni koji su 90ih godina izlazili u Aquarius četvrtkom znaju da je to uvijek bio jedan od najboljih dana za klupsko druženje. Vrijeme je da to ponovo postane tradicija. Soba 23 je prostor pomaknute stvarnosti, očekujte iznenađenja. Želimo Vam ugodan boravak.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop