Skip to main content
  • 4.07.2006.

Ovaj tjedan odvija se Exit Festival

M.A.N.D.Y, Loco Dice, Jeff Mills i 'Swedish Mafia' Eric Prydz, Sebastian Ingrosso i Steve Angello su posljednji DJ-i koji su potvrdili svoj nastup na Exit-u u Novom Sadu. Kao podsjetnik još jednom najavljujemo veliko okupljanje u Petrovaradinskoj tvrđavi od 6. do 9. srpnja.

Piše: 

Festival Exit nudi jedinstveno iskustvo i zabavu na povijesno zanimljivoj lokaciji.  Upad na event je 66 eura za sva 4 dana a da se isplati ići moze potvrditi slijedeći line-up: M.A.N.D.Y, Loco Dice, Dave Clarke, Nick Warren, Hernan Cattaneo, James Zabiela, Layo and Bushwacka, Jeff Mills, David Guetta, Junior Jack, Steve Angello, Eric Prydz, Sebastian Ingrosso, Technasia, Sofa Surfers, Kid Creme, Morrissey, Franz Ferdinand, The Cardigans, Billy Idol, The Cult, Pet Shop Boys, Kelis, HIM, Suzanne Vega, JoJo De Freq, Madball, Dog Eat Dog, Siddharta, Eyesburn, Obojeni program, Vladimir Aćić and DeeFace.

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2