Skip to main content
  • 4.05.2015.

Papaya Travel – turistička agencija za glazbene festivale

Papaya klub poznat je po tome što od svojih početaka vjerno prati najpopularnije europske i svjetske trendove, a jedan od njih zasigurno je danas već dobro uhodani rastući trend festivala.

Piše: 

Naslovna foto

Get Exited Papaya Zrce 2011


Festivali su postali najveći pokretač turističkih dolazaka u Hrvatsku, a primarni je cilj stvaranja Papaya Travel turističke agencije je gostima olakšati i približiti sami proces dolaska na odabranu festivalsku destinaciju, odnosno otok Pag i plažu Zrće.

Rezultati mnogobrojnih istraživanja tijekom posljednjih nekoliko godina jasno govore o uspješnosti i rastućoj popularnosti festivalskog turizma u Hrvatskoj pri čemu prednjače festivali na popularnoj plaži Zrće. Hrvatska se na karti svjetskog festivalskog turizma u posljednjih 5 godina vrlo kvalitetno pozicionirala te možemo čak reći kako je postala nezaobilazna svjetska festivalska destinacija. Festivalski turizam predstavlja ekonomiju doživljaja koja nudi ujedinjeno iskustvo atraktivne lokacije, kvalitetne glazbe i bogatih turističkih sadržaja.

Festivali vrlo pozitivno utječu na povećanje broja dolazaka gostiju na destinaciju, a posebice povećanja broja noćenja, povećanje turističke potrošnje, reduciraju sezonalnost te potiču goste da se vraćaju u destinaciju i time stvaraju lojalnost. Jedan od Papayinih svjetskih uzora svakako je poznata festivalska platforma Festicket koja danas u svojoj ponudi ima oko 150 festivala diljem Europe. Cilj Papaya Travel agencije je postati nezaobilazna turistička platforma za sve festivalske fanove.

Papaya Travel turistička agencija, osim samih smještajnih kapaciteta koji uključuju razne tipove smještaja (od hostela do luksuznih vila), nudi i najpopularniji oblik putovanja među mladima – turističke pakete. Turistički paket obuhvaća sve što je gostu na samoj destinaciji potrebno; uključuje festivalsku kartu, smještaj u centru grada Novalje za vrijeme trajanja odabranog festivala i razne dodatne pogodnosti kao što je knjižica s popustima u različitim ugostiteljskim objektima Novalje, suveniri Papaya kluba, izleti, transferi sa aerodroma te mnoge druge usluge.

Više o Papaya Travel agenciji te njenoj ponudi možete saznati ovdje: https://travel.papaya.com.hr/

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2