Skip to main content
  • alt
  • 16.07.2014.

Petar Dundov na Lost In A Moment

Petar Dundov se priključuje serijalu elektroničke glazbe Lost In A Moment u dubrovačkom parku Orsula 27. srpnja.

 
Lost In A Moment je međunarodni serijal događaja elektroničke glazbe koji se održava diljem svijeta na jedinstvenim lokacijama na otvorenom, gdje se predstavlja najbolje od Innervisions etikete i lokalne glazbene scene. Ovogodišnje izdanje prvi put će se održati u Hrvatskoj u nedjelju, 27. srpnja 2014. od 18 sati, u dubrovačkom parku Orsula koji svojom ljepotom i okruženjem ostavlja bez daha te čini izvrsnu lokaciju za izgubiti se u glazbi i energiji koju nosi “Lost In A Moment” priča. Uz Innervisons predstavnike Âme i Dixona, proglašenog najboljim DJ-em za 2013. godinu, lokalnu podršku koju čine Felver, Jogarde, u Dubrovnik u goste dolazi i Ben UFO, a već sada sjajnom lineupu se priključuje naš Petar Dundov. 
{youtube}vY3jj5B_ZBk{/youtube}
 
Svjetski priznati techno mag i ikona domaće glazbene scene, Petar Dundov, na domaćem terenu predstavit će svoju zvučnu kreaciju inteligentne glazbe za ljetnu noć u parku Orsula. Tijekom proteklih godina svojom je glazbom uveličao neke od najboljih techno institucija i klubova kao što su Berghain, Matter (RIP), Womb, Air, Fuse and Space, a sada će na otvorenom pokazati zašto je jedan od najodvažnijih, najoriginalnijih producenaa koji inspiriraju svojom glazbom koja ruši granice, miče tijelo i uvuče se u um. 
{youtube}oeVmWvTQ3Sw{/youtube}
 
Kao predstavnici onog najboljeg što njemačka etiketa Innervisions nudi u Dubrovnik dolazi dvojac Âme, suosnivači etikete. Sa sjedištem u Berlinu posvećeni su house i techno zvuku, a park Orsula će ih vidjeti u DJ setu i live izdanju. Još jedan od otaca Innervisionsa je i Dixon, najbolji DJ za 2013. godinu po izboru Resident Advisora, koji će predstaviti svoju tehničku savršenost i pomnu selekciju baziranu na house i deep house zvuku i zarobiti vas u trenutcima dobre glazbe. U goste dolazi i Ben UFO, predstavnik poznate britanske etikete Hessle Audio na kojoj su dosad izdavali imena poput Jamesa Blakea, Pearson Sounda, Peverlista ili pak Blawana. Ben je jedan od rijetkih DJ-a koji se probio na svjetsku scenu elektroničke glazbe bez vlastite audio produkcije.
{youtube}SBFAgXj9hW0{/youtube}
 
Lokalnu podršku čine jaka imena domaće scene. Felver je po nekima najbolji DJ koji je ikad miksao na ovim prostorima i jedan od najzaslužnijih za ucrtavanje Zagreba i Hrvatske kao destinacije za kvalitetan clubbing. U svojim setovima vozi vas kroz deep i tech ritmove. Jogarde je DJ, promotor i organizator zagrebačkog klupskog serijala Freilauf koji promiče umjetnost kroz ples, druženje i glazbu. Jogarde smatra da su glazba i umjetnost dar za bolji život te između žanrova ruši granice u svojim setovima.
{youtube}jOZK2oVza2E{/youtube}
 
Sjajna lokacija parka Orsula u Dubrovniku odlično je okruženje za glazbenu priču “Lost In A Moment” pokreta. Ovaj arheološki lokalitet i ljetna pozornica ugostit će događaj osiguravajući intimnost i sjajnu atmosferu za 700 posjetitelja. Dubrovnik ovako staje uz bok jedinstvenim europskim žarištima elektroničke glazbe, kao El Monasteri u Barceloni, mjesto je gdje je ”Lost In A Moment” nastao, te obećava glazbenu poslasticu usred sezone.
 
Ulaznice po povlaštenoj cijeni za posjetitelje iz regije su po 135 kuna, a možete ih osigurati u sustavu Entrio i te će ulaznice vrijediti uz važeću osobnu ispravu. Ako ih bude još ostalo, ulaznice će se moći kupiti i na ulazu na lokaciju.
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop