Skip to main content
  • alt
  • 9.01.2014.

PlayOne broj 1 na Traxsourceu

Naši poznati producenti Darko Juranović D’Knock i DJ Fresh Jay, koji stoje iza imena PlayOne, te njihov stalni suradnik Zvonimir Dusper Dus posljednjih dana nižu uspjehe jedan za drugim. 

 
Nakon što su dobili priliku biti dio velikog svjetskog humanitarnog projekta za zbrinjavanje beskućnika,  “We Can Heal”, iza kojeg stoji njihova dugogodišnja suradnica Barbara Tucker, nedavno je osvanulo i prvo izdanje istoimenog singla. Osim PlayOneovog remiksa, na tom su se izdanju našle i verzije nekih od najlegendarnijih imena iz područja house glazbe kao što su Frankie Knuckles i DJ Spen.
{youtube}-PsEtmpTAF4{/youtube}
 
Najnovija vijest je da je PlayOneov remiks zauzeo vodeće prvo mjesto na svjetskoj top listi Traxsource Electro House Top 100. Uz činjenicu da se u ovom trenutku na Traxsourceovoj top listi nalaze i najveća imena klupske scene te njihovi producenti i remikseri, uspjeh je tim veći. Riječ je o imenima kao što su Todd Terry (Bingo Players Mix), zatim Armin Van Buuren & Trevor Guthrie (David Guetta Remix), Chuckie, Hardwell & Ambush (Promise Land Remix), Avicii (Cazzette Mix) i mnogi drugi. 
 
alt
 
Iza izdanja “We Can Heal” stoji Quantize Recordings, s kojim PlayOne planira ostvariti dugoročnu suradnju. Točka na i će biti PlayOneov nastup s legendama house glazbe na jednoj od koncertnih promocija projekta “We Can Heal”. Za regionalnu distrubuciju PlayOnea zadužen je Hit Records, publishing za cijeli svijet podržava IDM music, izvršnu produkciju Liveinthemix music i Svijet Produkcije, koncertnu djelatnost Liveinthemix management i kompanija Music Box, dok se za vanjsku diskografiju brine Bstar Music.
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk