Skip to main content

Pogledaj: Chainsmokersi uhvatili na videu tipove koji su im ukrali klavir!

Glazbeni dvojac koji jest The Chainsmokers i koji domom zove "zemlju slobodnih i domovinu hrabrih", popušio je prije nekoliko dana čini se više od samo lančanih nikotinskih šuteva, koje im ime sugerira.

 
Ovoga puta radi se o svježe dostavljenom novom klaviru koji je bio ostavljen ispred kućnih vrata njihova doma u Los Angelesu, a (trenutno) slobodni su se osjećali dovoljno hrabrima za zločin. Socijalne mreže su u četvrtak podivljale manifestacijom toga da se zločin zaista ne isplati u formi videa sa sigurnosne kamere koja je snimila čitavu apsurdnu i očito ne baš promišljenu operaciju. Sumnjamo da su lopovluku nastrojeni uopće znali pred čijom su kućom, ako im već nije palo na pamet da pogledaju postoje li kamere.

 

 

Kamera je snimala prednji ulaz kuće i dva počinitelja koja su primijetila golemu kutiju, ležerno su se sparkirala i ubacila je u svoj automobil. Izreka "Koliko para, toliko muzike!" čini se ne vrijedi uvijek.
 
 

Iako imaju video dokaz koji pokazuje i lica onih koji vjeruju da im pripada tuđe samo zato jer je na raspolaganju, klavir nije još pronađen. Ni imaš li dobre frendove s debelim novčanicima kao što je Zedd, taj problem je riješen, jer je samo dan nakon krađe Zedd kolegama poslao sasvim novi klavir kako bi nadomjestio ukradeni. Puni video, koji se inicijalno pojavio na Snapchatu The Chainsmokersa uhvati niže.

 
{youtube}i6aMsGF2p3Y{/youtube}
sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop