Skip to main content
  • ebase
  • 12.06.2012.

Pogledajte novi spot E-Basea

Pjesma „Maza“ čije riječi potpisuje i pjeva hrvatska dance pjevačica Ella, a produkciju DJ i producent E-Base, prije par dana doživjela je svoje video izdanje. Spot premijerno prikazan na TV-u od danas je dostupan svima na YouTube-u.

Naslovna foto

ebase

Mladi redatelj Dino Senčar izvrsno je spojio pjesmu i vizualnu prezentaciju usporednih radnji koje prikazuju sjećanje i trenutne osjećaje jedne nesretne ljubavne priče. Djelovi spota snimani u klubu otkrivaju seksipil i dinamiku, a kadrovi se tijekom cijelog spota prelijevaju i odaju emo atmosferu koja prati melodiju pjesme.

{youtube}Qpi0N2J5ad8{/youtube}

Za styling se pobrinula Tea Murić, odjeću su radili domaći dizajneri Zoran Mrvoš i Ogi Antunac za LINK, te Lidija Fistrek koja je u spotu premijerno predstavila svoju novu LF kolekciju. Make up je radila Mirel Gotal Mišak, a fotografiju Matea Smolčić.

E-Base pjesmu „Maza“ više tretira kao pop projekt koji će zaokružiti njegov nadolazeći novi album i koji očekujemo krajem ove godine. Paralelno uz pjesme za novi album koje su namijenjene širem krugu klupske publike E-Base radi i tech-house i house underground singlove od kojih ističe suradnju s Paul Wishom i saksofonistom Jakšom Jordesom za njegov novi album „Ambidexter“ te vokalnu suradnju s Christine Zadnikar iz Slovenije, pjevačicu grupe Leeloojamais.
 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2