Skip to main content
  • alt

Porečki Byblos prvi dobio Pioneerov KUVO sustav

U listopadu smo prenjeli info kako je tehnološki div Pioneer lansirao novu fancy aplikaciju, KUVO, koja označava frišku stepenicu u klupskom iskustvu.

 
Što je to toliko revolucionarno u ovoj iOS/Android aplikaciji? Ona ti omogućuje da budeš virtualni entitet i glazbeni voajer u svim klubovima koji su povezani na KUVO program.
 
Dakle, nije li ti se baš tu večer izlazilo, iz naslonjača ili razvaljen na krevetu u udobnoj staroj pidžami hrustajući keks, se možeš uštekati na mrežu i okusiti (uz keks) i komadić atmosfere u klubovima diljem svijeta.

alt

 
Klubovi koji postanu dio KUVO obitelji biti će međupovezani putem Pro DJ Link LAN-a i time automatski streamati svoju playlistu na sustav gdje ćeš je ti moći pronaći u stvarnom vremenu.

alt

 
Na sustav je trenutno povezano 336 klubova diljem svijeta, podijeljeno je ukupno 203,655 traka, a zajednici se pridružilo 206,682 DJ-a i 12,856 clubbera. Prvi hrvatski klub uštekan na ovu globalnu plesnu mrežu upravo je porečki Byblos koji sada stoji uz bok Spaceu na Ibizi ili Ministry of Sound.
{youtube}CC7TJ0kVpNg{/youtube}
 
Tko zna što još možemo očekivati u narednim mjesecima po ovom pitanju u drugim klubovima Lijepe Naše nakon što je Byblos hrabro okrenuo novi list s aplikacijom koja istovremeno omogućuje stvaranje playlista, praćenje omiljenih klubova ili umjetnika, uploadanje party fotografija ili pak potragu za najklubom na mapi klubova. Želiš li malo više pronjuškati po onome što KUVO jest oko na službeni web i poveži se s internacionalnom clubbing zajednicom
sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop