Skip to main content
  • alt
  • 27.11.2014.

Poslušaj novog Axwella i Ingrossa

Dvije trećine švedske trojke koja je do samo unazad par mjeseci dizala svijet na noge daju teaser novog singla skinutog s nadolazećeg albuma.

 
Fanovi Swedish House Mafie su lijepili suzama tapete i u šoku scrolali stranicama kako bi saznali zašto se trojka raspala. Mozgati o tome nema smisla. Nakon što je Steve Angello bacio momcima bijeli ručnik Axwell i Sebastian Ingrosso su odlučili nastaviti dalje i najavili novi album za 2015. 

alt

 
Preostali štokholmčani su doista i održali obećanje novih plesnih hitova svojoj fan bazi i album je trenutno u produkciji. Izuzetno zadovoljni učinjenim, pustili su van isječak trake, možda samoironično nazvane "Something New". Neki taktovi već su se jučer mogli čuti u emisiji Zanea Lowea Hottest Record In The World na BBC Radio 1, ali i kao pozadina božične kampanje za Beats by Dre. Mi vam donosimo isječak pa poslušajte kako zvuči novi početak starih mafijaša. 
 
 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2